Foto Læsø Museum Hedvigs Hus - Foto Hjernø og Pedersen

Madens Dag ved Hedvigs Hus - foto Hernø &  Pedersen

Aktuelt på Læsø Museum - aktivitetskalender...

December 2020

Dato & tid mandag og tirsdag

kl. 10.00 - 14.00

Pris: kr. 80,-

21. - 22. december

Læsø Museum holder åbent op til jul. Kom og køb de sidste julegaver og se udstillingen og vraggods på Læsø inden udstillingen må vige pladsen for en ny om besættelsestiden.

Dato & tid 1. søndag i advent

Kl. 10.00 - 14.00

Pris: kr. 80,-

1. Søndag i Advent

Byrum skyder julen i gang den 29. november. Kom og vær med til en festlig dag, med gode tilbud i butikken.

Dato & tid hver torsdag

Lukket for i år men er tilbage den 21. januar 2021

Pris: Gratis

Der er i øjeblikket antalsbegrænsning på arkivgæster - bestil derfor tid på laesoe-museum@laesoe.dk i god tid!

Lokalhistorisk arkiv

På arkivet opbevares bl.a. kopier af Kirkebøger, Folketællinger, Tingbøger, Skøde- og Panteprotokoller, og med en stor fotosamling er stedet en guldgrube for slægtsforskere.
Én eller flere frivillige sidder klar for at hjælpe dig.

Vi forsøger gerne at besvare spørgsmål, der sendes til os pr. e-mail.
En god idé er at kontakte os forud for et besøg, hvis der er noget bestemt, I ønsker at se - så kan vi finde det frem, før I kommer.

Lokalhistorisk arkiv har åbent hver torsdag til og med 26. november, undtagen Skærtorsdag og Kristi himmelfart, på adressen: Byrum Hovedgade 68.
Skriv til: laesoe-museum@laesoe.dk